Kpop World Festival
Publicerat den

Igår fick jag reda på att jag ska vara med i sveriges deltävling för kpop world festval. Jag skickade in ett bidrag med en egen koreograferad dans och jag kom in! Det är totalt 18 bidrag som ska uppträda den 4 juli. Biljetter är gratis men det finns ca 400 platser så de rekomenderar att man står och köar lite för att få en säkrad plats, först till kvarn gäller :).
 
Jag kan verkligen inte uttrycka hur glad jag är! När jag såg att jag hade kommit medsprang jag till mamma och skrek att jag hade kommit med och sen kom tårarna haha! Det här är verkligen ett steg närmare min dröm och jag trodde ALDRIG att jag skulle komma med. Jag kände mig faktiskt ganska missnöjd och tänkte att jag kunde ha dansat bättre och planerat ännu mer inför inspelningen av dansen, men det ordnade sig endå :D
 
Vinnarna av den här tävlingen får komma vidare till en online omröstning med andra deltagare från olika länder och därefter väljs några ut för att åka och uppträda på den storafinalen i Syd-Korea. Herregud vad roligt om jag kommer enda dit. Vågar inte tänka så långt just nu och vill itne hoppas på för mycket, men detta är min dröm och om det inte funkar i år så ska jag se till att det funkar ett annat år! :)
 
 
 
 Angie Lakna

GRATTIS VA ROLIGT :DURL: http://jellica.webblogg.se/


Robex Lundgren

cooltURL: http://ghgumman.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?