I AM.
Publicerat denSMTOWN's I AM har premiär idag och jag ska se den live på mnet klockan 19.00! Jag älsar verkligen alla artister i Sm Entertainment så det ska bli så roligt att få höra deras historier om hur de gjorde sin audition, deras flera års långa träning, sin debut och alla glada och ledsna moment i deras liv. Och någon gång hoppas jag att jag kan få vara en del av SMTOWN<3


Dans på HoS<3
Publicerat den

Idag är det dansens dag ifall någon har missat det :) Det firades med dansträning på HoS (House of Shapes). Vi började på koregrafin som vi ska visa upp på maximteatern den 18 och 19 Maj, så alla som vill komma är välkommna!♥ Men ni måste köpa biljetter hehe... ;)
Dansen kommer bli så grym och det kommer bli jätteroligt att få stå på scenen igen. har inte uppträtt på en scen på ett tag så jag saknar det grymt mycket!
Hoppas ni har haft en fin dansdag och imorn är det valborg :D

Can you spot me? :)


Att orientera sig till orienteringen -.-
Publicerat den

Ursäkta min stavning på orientera (orkar liksom inte kolla upp hur det stavas xD)....

Men men! Idag skulle jag och Anna gå och titta när våran kompis hade orientering. Vi trodde att det var vid IP först men icke. Först skulle vi gå på en väg, sedan förbi en kyrka, på en okänd väg, svänga höger, gå en jäätelång bit förbi en massa kossor m.m., över en åker, gå lite till och SEN var vi framme vid en miljon människor och en massa tält. Det var ganska svårt att hitta Elin men tillslut kom vi på att hon kanske är ute och springer. Jag måste bara berömma alla orienterare som kan springa 6 kilometer under en timme!!!!! Här är jag och ska föreställa en dansare med världens bästa kondition men jag är långt ifrån vältränad haha xD Dansa kan jag göra hur mycket som helst men inte springa i en okänd skog. Så APPLÅDER TILL ER ORIENTERARE!!

En annan nackdel (fast mest för mig då) är att det finns så mycket pollen! När Anna och jag gick dit så gick vi igenom en massa skog och kossor. Inte kul alls -.-När vi gick hem tog vi världens omväg och gick via billisten och hem igen. Mina ben var helt döda när jag kom hem igen. Men lite kul var det iaf ;)

HAHAHA hittade den här på tumblr idag. Påminner mig om Malins katt Vilgot lite när han är på ninja-mode.