Sjukstuga
Publicerat den

Jag har tyvärr fått ställa in mitt uppträdande med danskarusellen idag för att jag har blivit sjuk. Det verkar bara vara ett jobbigt virus i halsen och jag har svårt att svälja, så mycket soppa och glass käkar jag just nu. Blev sjuk igår så jag gick inte till skolan idag eller igår. Imorgon skulle jag till min kompis som har fyllt år men jag tror att jag hoppar över det. Känner mig inte riktigt sugen på att smitta ner alla hehe ;) 
 
Har inte så mycket att dela med mig av. Däremot en rolig grej är att jag förhoppningsvis ska jobba på gröna lund i sommar. Nu väntar bara en intervju efter att jag klarade av ett frågeformulär brilljant :D Ska också förhoppningsvis jobba lite med trädgårdsarbete på kyrkor runt om i Brottby eller hos folk. Har sökt via ett annat företag då man hjälper till hos privatpersoner när man själv vill och har tid under sommaren. Så min sommar kommer bestå av mycket jobb inför Korea-resan. 


Lite allmänt
Publicerat den

Jag gjorde mistaget att beställa fel böcker inför nästa termin. Alla dom böckerna heter samma sak och jag hade beställt 1a istället för 1b. vilket som inte fanns på den hemsidan jag köpte ifrån så jag antar att jag missade det helt enkelt. Så nu måste jag köpa nya, det är inte hela världen. Ska endå sälja mina gamla böcker från koreanska 1 och koreanska 2 när jag är klar denna termin. Det går alltid att låna från en klasskompis tills jag har skaffat boken. Det ska nog gå endå haha :) 
 
På måndag börjar skolan igen, lite oklart om det bara är upprop eller lektioner också men det visar sig. Tänker endå ta med mig alla böcker och kanske dansa på eftermiddagen i två timmar. Lite house och waacking hade inte varit fel ;) På tal om dans så har jag hittat en massa dansskolar i Korea som jag ska titta lite närmare på och bestämma mig vilken jag ska börja på innan jag åker dit. Tänkte maila och höra lite hur det är där och annan information jag behöver. Känns så himla kul att få gå på dansklasser i ett annat land. Hela dagarna kommer bestå av koreanska i skolan, plugg, mat och sedan dans på eftermiddagarna. För jag vill verkligen sattsa på dansen när jag är där. 
 
Imorgon väntar dans på HoS och med en håltimme imellan klasserna så passar jag på med lite plugg. 


So this happend.
Publicerat den

 
Jag skulle laga lunch på dagen och skulle skära upp lök, morötter och potatis för en fin liten soppa. Men när jag skar löken så råkade jag skära mig i fingret och gissa om det blödde?! Jag trodde att jag hade fått lök i såret så jag sköljde genast med vatten medans jag ropade på min syster och hon hämtade plåster i alla former. 
 
Ingen lökbit var i såret men det var djupt och det var väldigt nära att jag hade skurit av en hel hudbit och det vart ganska djupt eftersom det inte slutade blöda. Gick sedan till mammas jobb och plåstrade om det lite bättre. 
 
Lite random fakta om min dag, så nu mår mitt finger inte så bra haha.