Skoldagarna bara rullar på!
Publicerat den

Haha vilken rubrik xD Men det är nog sant, jag hade min första japanska lektion idag. Det var riktigt spännande, och läraren är jätterolig ;) Vi har börjar naturvetenskap och historia, vi har en annan lärare i jazz som vi inte har haft förut (man dööööör efter dom passen haha!!) och min första teaterlektion sker på måndag. Mitt schema är helt okej förutom dödsdagen måndag då jag slutar 20 över 5 alltså typ halv 6. Vi har inte hunnit hämta ut alla böcker ännu men det kommer väl så småningom. Mer en såhär hiner jag tyvärr inte skriva. Ska försöka öva lite på danserna innan jag går och lägger mig. Jag börjar faktiskt jobba i helgen! Mycket dans och glädje kommer det att bli! ^^
 
EPIC ENDING! Chanyeols element :)


kickoff och dansföreställning
Publicerat den

Dom senaste dagarna har det hänt lite grejer. Jag har varit på kickoff med jobbet då vi gick igenom lite grejer igen om första tillfället, fick sheman, telefonlistor, kläder och mycket mer :) Våra kläder är mycket fina! Det är ett par svarta långa byxor som det står funkykidz och bliss på, en lila tshirt med ett funkykidz tryck på baksidan, en slags kofta som det står funkykidz och bliss på och en fin gul blomma som vi ska sätta fast på tröjan ^^ Vi fick en brosh (?) också på utbildningen med vårat namn så alla föräldrar vet vad vi heter när de kommer med barnen till lektionen. På kickoffen fick vi också lite fika och vi blev fotograferade till hemsidan. Jag kan lägga upp länken när det har kommit ut. Det ska bli så himla kul som sagt att få börja jobba. Men just nu måste jag öva mer på danserna så att jag kan dom i sömnen ;) Min hals gör väldigt ont och jag har tappat rösten lite, men det stoppar mig inte från att öva!
 
Igår tittade jag på en föreställning i Vitabergsparken med två vänner. Det var en läxa i dans (fick den läxan första dagen i skolan!!!). Vi ska skriva lite om föreställningen och beskria dansen, dansarna och lite annat. När vi var påväg dit så tappade vi vort oss lite och det regnade ganska mycket så det ar itne säkert att de ens skulle uppträda. Det är inte så enkelt att dansa balett på ett golv fullt med vatten på, plus att det fortsatte att regna. Men vi kom fram tillslut, vi var lite sena men de hade itne sattit igång med föreställningen ännu. Det var några killar som torkade av golvet och försökte få scenen så torr som möjligt så att det gick att dansa eftersom regnet hade slutat då. En tjej kom fram så scenen och sa att det skulle bli dans endå, men inte hela nummret och de dansade utan skor också för att de inte ville riskera skador. Föreställningen var väldigt bra trots omständigheterna och jag kan göra min läxa haha!!
 
Nu ska jag trycka i mig halstabletter hela dagen, förhoppningsvis göra dansläxan och öva på danserna tills terminen startar.
Minho från SHINee!!! Min första bias ever :)


Tittat på danslokaler
Publicerat den

Idag åkte jag till Åkersberga först för att titta på danslokalen som jag ska använda när jag lär ut dans på söndagar, är bara assistent men det räknas också som danslärare hihi^^ Jag hade tagit kort på en karta på mobilen och följde efter den när jag hade gått av bussen och nej, kartan stämde inte alls överens med den jag hade hittat. Meningen var att jag skulle gå en liten bit på en lång rak väg tills jag kom fram till skolan där jag skulle vara men så var det inte. Skolan såg man efter att jag bara hade gått en liten bit. Då tänkte jag att jag skiter i kartan och hoppas på att det här är rätt så jag gick omkring där och letade efter ett källarplan som jag skulle vara vid men den hittade jag inte heller.
 
Jag var helt lost i Åkersberga och fortsatte gå mot centrumet (där denna raklånga sträcka igentligen skulle tagit plats) och hittade allt utom det jag skulle hitta. Det fanns en tågstation, pressbyro, ett stort centrum, parkeringsplats och ALLT förutom denna lilla källarplats som jag letade efter. När jag hade virrat omkring där ett tag så gick jag tillbaka till skolan och fortsatte att leta och var nära på att fråga en tjej som stod och vattnade asfalten (såg inga blommor i närheten), men hon såg lite läskig ut så jag sket i det xD
 
Efter allt letande så kom en annan tjej som var på utbildningen som också skulle se lokalen för hon ska ha lektioner där också. Blev helt överlycklig att jag inte var ensam längre! Hon ringde Hilda och frågade vart vi skulle vara och när hon skulle komma och hon sa att hon skullebli 10 minuter sen så vi satt på en bänk och väntade :) När hon kom så träffade vi en annan huvudinstruktör som skulle ha lektion med Sofie som jag var med innan. Hon var riktigt trevlig! Vi tittade igenom lokalen och gick igenom allt som var viktigt att veta sen tog vi in allt matreal från den fina lilla Funkykidz bilen =)
 
Efter att vi hade tittat på lokalen i Åkersberga så åkte jag med Hilda (hon som visade oss lokalen och jobbar på funkykidz) till Sundbyberg. Jag ska ha en lektion där på lördagar så det var därför jag följde med henne så jag kunde titta på den också. Innan vi tittade på lokalen så åt vi lunch på en resturang. Det var otroligt gott men man blev så mätt haha! När vi hade ätit så tittade vi på lokalen med några andra som också ska ha lektioner där. Det var också en skola och det var en löparbana precis utanför :3 Vi ställde in alla gerjer som skulle vara där i skafferiet och gick igenom vad vi behövde veta och viktig information. Det var en mycket lärorik dag xD Jag åkte tunnelbana hem och fick sälskap alla andra instruktörer. Det ska bli så roligt ni förstår verkligen inte!!!!
 
OH YEAHHHH avslutar detta fina inlägg med en gif på Kai från EXO. The danshin macheneeee (dancing machine)