Kpop World Festival
Publicerat den

Igår fick jag reda på att jag ska vara med i sveriges deltävling för kpop world festval. Jag skickade in ett bidrag med en egen koreograferad dans och jag kom in! Det är totalt 18 bidrag som ska uppträda den 4 juli. Biljetter är gratis men det finns ca 400 platser så de rekomenderar att man står och köar lite för att få en säkrad plats, först till kvarn gäller :).
 
Jag kan verkligen inte uttrycka hur glad jag är! När jag såg att jag hade kommit medsprang jag till mamma och skrek att jag hade kommit med och sen kom tårarna haha! Det här är verkligen ett steg närmare min dröm och jag trodde ALDRIG att jag skulle komma med. Jag kände mig faktiskt ganska missnöjd och tänkte att jag kunde ha dansat bättre och planerat ännu mer inför inspelningen av dansen, men det ordnade sig endå :D
 
Vinnarna av den här tävlingen får komma vidare till en online omröstning med andra deltagare från olika länder och därefter väljs några ut för att åka och uppträda på den storafinalen i Syd-Korea. Herregud vad roligt om jag kommer enda dit. Vågar inte tänka så långt just nu och vill itne hoppas på för mycket, men detta är min dröm och om det inte funkar i år så ska jag se till att det funkar ett annat år! :)
 
 
 
 


Tomorrow
Publicerat den

Well imorgon får jag reda på om jag har kommit med i kpop world festival deltävlingen här i stockholm. Jag är så nervös, det skulle betyda så mycket för mig om jag kom med. En liten bekräftelse på att jag faktiskt inte är så långt ifrån den drömmen jag har. Men självklart har jag en del saker att göra imorgon och jag vet inte ens om ett mail kommer fram till just mig. Jag vet inte heller om dom skickar mail till alla vare sig dom har kommit med eller inte. Vilket gör mig ännu mer nervös. Imorgon ska jag iallafall till stan en snabbis för läkarbesök och sedan åka till Wira med mormor för att kolla på mina tre fantastiska vänner som är med och uppträder. Jag har åkt och kollat enda sedan dom kom med i föreställningen, och jag har alltid tagit med mormor för hon älskar den föreställningen. Det är också lite mysigt för jag får umgås med min mormor.
 
Denna dag har jag varit lite på alla möjliga ställen, först hemma och chillat sedan upp till mamas jobb en stund, vidare till moster som också hade bakat sina fantatsika vaniljbullar, förbi mormor och sedan hem igen. Nu ska jag ägna mig åt TMNT 2012 serien. Är helt förälskad i dem här konstiga sköldpaddorna ;) Har sett föregående serier och har nog en liten crush på Michelangelo, så söt! Den nya filmen ser väldigt lovande ut också! Kan inte sluta titta på den nya trailern!
 


Datum
Publicerat den

Hej!
 
Vaknade vid nio idag och låg kvar i sängen ett bra tagg som jag alltid gör innan jag går upp och äter frukost. Sedan dess har jag itne lämnat sängen haha! Har tittat på den nya serien jag hittade igår och kollat lite andra saker. Just nu är det två datum jag håller extra koll på, den 27 juni och 11 juli. Den 27 juli får man reda på om man har kommit med i kpop world festivals deltävling som hålls den 4 juli. Jag är så nervös och hoppas verkligen att jag kommer med, det är en chans som inte händer ofta här i Sverige och jag ska kämpa för att komma till finalen om jag kommer vidare. Däremot den 11 juli får man reda på svaren från antagningarna på universitetet. Hoppas att jag får en plats på koreanska kursen, då är jag ett steg närmare korea kan man säga ;)
 
Men nog om det, jag kan itne göra något annat än att vänta. Denna dag tänkte jag använa lite mer än att bara ligga i sängen. Ska försöka mig på en liten gåtur på bandet, vika kläder och rensa lite mer i mitt rum. Nästa vecka börjar jag jobba så samtidigt vill jag ha dom här dagarna till att göra "ingenting" så att åka iväg och göra massa grejer vill jag inte syssla med nu. Vara hemma, dansa lite och mysa är mina planer för veckan. Hoppas ni får en fin dag! :)