Nostalgi onsdag
Publicerat den

Well, jag har alltid varit intresserad av teckande filmer, serier och barnprogram haha. Jag älskar disney filmer, "tjej-serier" som winx club, Trollz, Barbie osv. Men nu när jag klickade mig omkring på youtube så kom Teenage Mutant Ninja Turtles upp och självklart kommer jag nog spendera hela kvällen tills jag somnar att titta på flera avsnitt av det. När jag var liten och tittade jämnt på cartoonnetwork så älskade jag att titta på TMNT. Så ja, lite nostalgi och back too childhood again. Men vem älskar inte att se ninja sköldpaddar i sin vardag? Haha ;)
 
Teenage Mutant Ninja Turtles Cartoons
Det roligaste är ju att jag kan nämnen på alla! Leonardo, Michelangelo, Donatello och Raphael!


Bästa 18 års presenten ever
Publicerat den

Alltså den där föreställningen var någonting som jag aldrig kommer glömma. Jag har alltid tyckt att breakdance är väldigt facinerade och jag önskar att jag kunde mer breakdans än vad jag gör nu. Men jag har lite kunskap i det tro det eller ej! :) Det var så många moment som gjorde föreställningen så bra. Den klassiska musiken och breakdance är skitcoolt tillsammans upptäckte jagbland annat haha. De var två pianister där som spelade piano till vissa dansnummer och ibland var det annan musik som spelade men fortfarande med piano och bach inspirerat men med lite mer "beat" i det. Scenen var begränsad och lite upphöjd för dem och det är så jäkla coolt att de kan använda en sån liten scen. Det var faktiskt det första jag tänkte på när jag gick in, att det var en väldigt liten scen.
 
Alla dansare var så jäkla bra och det är svårt att sätta fringret på vem som var bäst, men jag hade ett öga på en viss kille hehe. Han är en skitbra dansare och var väldigt komisk och jag skattade väldigt mycket. En väldigt bra kombination av otroligt bra dans, komedi och skådespel. Helst klart den bästa dansföreställningen jag har sett. Svansjön baletten ligger som stark tvåa. När allt var slut var jag typ i chock eller något haha. Visste inte riktigt vad jag skulle säga. Det räcker liksom inte med att säga att den är bra. Vill typ skriva en bok tjock som en bibel om hur jävla fantastisk den var. Nä usch på dig dansen, du får mig att känna en massa saker hahahhahaha.


Bach möter breakdans~
Publicerat den

ÄNTLIGEN ska jag se den här grymma dansföreställningen som jag fick i 18 års present av mamma. Alla kan nog lista ut hur mycket jag älskar dans och det här var verkligen den bästa presenten. Jag hade sagt för länge sedan att jag ville åka och se en dansföreställning någongång och mamma med sitt guldfisk minne kom ihåg det haha! Så snart ska vi bege oss iväg. Har precis gått ut dushen och nu ska jag försöka göra någon coll frisyr av det jag har och se lite fräsh ut hihi. Kanske lägger upp en bild på mitt hår om det blev lyckat senare! :D