SHINee COMEBACK
Publicerat den

 
 
Äntligen! Snart ska SHINee ha sin comeback med deras nya album Dream Girl. Alla deras teaserbilder är så himla coola och för en gångs skull så verkar conceptet gå igenom hela vägen. SM har en rolig tendens att ta teaserbilder som inte har någon som helst sak att göra med låten och artistens album, men nu kanske det kan gå igenom :)
 
LYCKLIGA EMMA VET INTE VART HON SKA TA VÄGEN JUST NU
 


Dansa Pausa
Publicerat den

Mycket dans idag. Hade först två och en halv lektion kan man väl säga i Åkersberga och det var jättekul att få komma tillbaka dit! Det var några barn som jag kände igen och många nya elever, kul!!!

Just nu sitter jag och väntar på att min egna danslektion ska börja. Det enda jobbiga med den här dagen är väntetiden mellan min lektion på funkykidz och min egen. Men det gör inte så mycket, då har jag chansen att stretcha lite hihi ^^

Nu ska jag fortsätta med stretchingen, ha det bra :)


Första jobbtillfället imorgon för terminen
Publicerat den

Funkykidz dansklasser brukar börja ganska sent på terminerna så imorgon kommer jag äntligen få träffa förhoppningsvis gamla och nya barn från min grupp! Jag har spenderat min dag att gå igenom alla danser nogrant så att jag inte glömmer bort någonting och hoppas på att det ska bli en rolig första dag på terminen för mig och barnen. Jag ska också arbeta med en ny tjej som heter Louise som jag inte jobbade med förra terminen. Det ska bli spännande och se hur hon är! :)
 
Efter danslektionerna ska jag vara kvar i stan med mina vänner och ha det trevligt, kanske äntligen klippa mitt hår kort men vi får se om det händer. Vem vet? På söndag är dagen också fylld av dans både som lärare och elev, så jag vet inte om jag kommer skriva mer i helgen. Ha en bra fredagskväll iaf ;)