Off to school!
Publicerat den

Just nu håller jag på att göra mig klar för att gå till skolan - på en söndag. Efter repet tänkte jag kanske ta mig en tur genom stan och köpa nya örhängen som jag ska ha på föreställningarna. För några dagar sen under ett rep så fastnade mitt örhänge i Lones hår och det drog som fan i mitt öra. Jag kände på örsnibben och märkte hur ont det gjorde och att mitt örhänge var borta. Det var mitt i en dans också och jag fick så ont så jag stannade till och alla andra kollade på mig och undrade vad som hade hänt. Jag hittade pluppen på örhänget och la den på en stol och fortsatte dansa. Sen visade det sig att örhänget satt fast i Lones hår haha. Så nu tänkte jag köpa vita, runda, små örhängen som inte kommer trilla av. Sen kanske jag tänkte köpa nya shorts och linnen, har bara ca 1-2 par shorts som funkar för sommarvärmen och tänkte fylla på lagret lite hehe ;)
 
Jag är så jäkla taggad inför imorgon och det är faktiskt skönt att få repa idag. Lite trött kanske man bli imorn men det är de värt! Nu måste jag gå, vi hörs! :)
 
 
 


Jobbig vecka
Publicerat den

Denna vecka har varit full med dans i skolan och vi har slutat mellan 4-5 varje dag från tisdag till fredag. På måndagen var vi lediga och jag passade på att åka till Södertälje med en massa parkourkompisar och tränade tillsammans. Och nu hela veckan har vi repat med alla danserna. Hur övergångarna ska vara, massa finslip på koreografierna, ljus och ljud fokus, genomdrag minst en gång per dag, dragit dit rekvesita, tagit fram dansmattan och tejpat fast den osv! Det är en himla massa jobb med en föreställning men jag tycker alla förberedelser är väldigt roliga och då inser man verkligen hur nära man är tills föreställningarna börjar och allt blir bara så roligare om man får vara med på alla förberedelser.
 
Imorgon är det ett till rep, inte så pigg på att det äe på en söndag och att jag missar HoS dansen, men vad ska man göra? ;) Hittills känns allt väldigt bra och imorgon ska vi ha två genomdrag till bara för att få allting att sätta sig så bra som möjligt innan den första föreställningen som börjar på måndag klockan 12. Jag skulle vilja säga att jag brukar aldrig vara särskilt nervös eftersom jag verkligen njuter att varapå scenen, men samtidigt kan misstag hända (som det har gjort några gånger under repen hehe) så det är jag lite extra spänd för men annars är jag bara väldigt glad och vill bara köra direkt med alla föreställningar! :) Jag har 8 personer som jag känner som ska komma på kvällsföreställningen på måndag och det ska bli superkul verkligen.
 


Owl
Publicerat den

Söndag nu då, snart är lovet slut. Men dagen har spenderats hemma än så länge. Har hjälpt mamma och min syster att möblera om i vardagsrummet och snart ska jag in i stan för att hämta min syster som har åkt från höganäs. Hon ska sova här och åka hem imorn. Ikväll ska vi spela bingolotto (malins idé) och mysa lite. Ska ta 13.50 bussen för att hämta malin så just nu lyssnar jag på musi och ska piffa till sminket också.
 
Igår trotsade jag vädret (om man ens kan säga så xD) och gick i shorts och idag följer jag den trenden. Mamma tyckerdet är för kalt men inte jag! :) Jag har shorts och en blommig tröja för att känna mig lite mer sommrig. Jag fick ett fint halsband igår av mamma också och ett armband. Men halsbandet gillar jag speciellt mycket. Det är ju en fin uggla på! Jg har en massa örhängen med djur också, märks kanske att jag gillar djur hehe.