Nyår! :D
Publicerat den

Mitt nyårsfirande kommer vara med mina vänner till en början sedan åker jag vidare för att vara med de flesta av min släkt för att se raketer, kommer bli jättemysigt! :) Just nu håller Gayo DaeJeJun på. Det är ett prgram och massa kpop artister uppträder och än är det inte slut! Det har hållt på sedan 12.50. Jag hoppas att jag hinner se EXO men jag vet inte. Alice kommer och hämtar mig snart. Och SHINee är näst sist i programmet, sist är SNSD såklart haha. Det kommer jag verkligen inte hinna med. Men tur att youtube finns då! :)


2013 KBS Gayo Daechukje
Publicerat den

Har spenderat hela förmiddagen med att titta på Gayo Daechukje 2013 där awesome artister uppträdde b.la mina favoriter SHINee, SNSD, EXO, Teen Top, SISTAR osv. Fantastiska uppträdanden med collabs och remixar. Och gissa vem som vann "Best Song Of The Year"??? EXO SÅKLART OMG. Det enda jag tänkte på när de skulle dela ut prister var "snälla låt det bara vara SHINee eller EXO!!" Och JAAAAA, det blev som jag ville :D Här kommer ett klipp från när EXO tog emot priset.
 
 
 
Men på grund av detta så har jag inte varit särskilt produktiv (som om jag ens önskade att jag var det... xD) Men jag tänkte iallafall hitta på något vettigt nu eftersom jag har legat i sängen hela dagen ^_^


♥Julafton 2013♥
Publicerat den

Min julafton har varit underbar! Jag måste nog säga att jag är supernöjd med allt jag köpte och jag tänkte verkligen igenom allting och ingenting blev "spontant". Min syster Elin hade kommit till oss dagen innan och sov hos oss, så när vi vaknade åt vi mysfrukost och öppnade paket. Sen vid klockan ett så åkte vi till min moster och firade med släkten. Vi åt mat, tittade på Kalle Anka såklart och öppnade fler julklappar. Malin var inte här över julen men hon kommer hit i januari och då kommer fler presenter och jag får höra vad hon tyckte om min present! ^_^ Jag hade på mig min fina svarta klänning som jag köpte från HM och spontanstylade mitt hår. Kvällen innan fick jag något ryck och bara tänkte att nu ska jag försöka fixa så att det blir en "kill-frisyr" så håret står upp och det ser lite fluffigt ut, och jag lyckades! Så det blev samma frisyr på julafton! :D Här kommer lite bilder på vad jag fick i julklapp :)
 
P.S Glömde ta kort på ett par träningsbyxor som jag också fick! :)
 
 
New Body underställ, hur mysigt som helst!! :)
 
En sminklåda :)
 
 Nagelack, mascara och mousse eyeshadow :)
 
 Mysiga socker från mormor :)
 
 Superbra träningslinne :)
 
 Två böcker, ena är fortsättningen på den andra :)
 
En sjal från mammis :)
Hoppas ni hade en fin jul♥