Stage outfit
Publicerat den

Jag har funderat mycket och länge på min stage outfit till jazzfunken på House of Shapes och jag har köpt ett par supersnygga byxor som ska komma denna vecka förhoppningsvis! Så här ser de ut:
 
 
Jag tänkte också köpa en läpptatuering från Buttericks och fortsätta på mitt "Zebra-tema" haha. Då far man två stycken läpptatueringar i ett paket så jag kan ha en till nästa dag jag har show. Den här kostar 99 kronor på Buttericks :) Det gick inte att förstora den sorry :/
 
 
                                            Läpptatuering, zebra svart/vit
 
Jag funderar också på att köpa en färgad hårspray från Buttericks i silver, rosa, blå eller grön. Har inte bestämt mig ännu haha. Jag har nämligen en tröja med alla de färgarna på och en dragskedja över ryggen som jag tänkte ha och en slags silvrig ögonskygga som är ganska tjock och är teatersmink. Så jag tänkte köpa en hårfärg som inte är silvrig och följer med temat svartvitt så jag sticker ut lite någon annanstanns liksom :)
 
Accesoarer tänker jag verkligen inte ha eftersom jag kommer antingen slå mig själv, slå någon annan eller så trillar de av och den som trampar på det kommer halka och dö typ.
 
Hursomhelst så är det ju valborg idag och jag planerar inte att gå till någon eld, känner mig inte så frisk idag så jag tänker bara stanna hemma och plugga historia och ta mig igenom den oändliga högen med läxor som jag inte har gjort i det ämnet. Fy för historialäxor.


Audition! :)
Publicerat den

 
Hejsan alla glada, jag har nyss fått reda på av min "boss" eller vad man ska säga att jag ska få göra en liten miniaudition till att bli huvudinstruktör på funkykidz. Eftersom jag är assisterande instruktör så blir det inte en helt vanlig audition som man gör från början när man söker ett nytt jobb. Jag ska få visa upp en dans från vårat koncept så de får se hur jag klarar av att leda en grupp. Jag tycker det här ska bli jättekul och jag hoppas verkligen att jag får chansen att bli huvudinstruktör. Assisterande instruktör är superkul men jag tycker verkligen om att jobba som danslärare och skulle vilja pröva att jobba som huvudinstruktör och få lära mig mer hur det verkligen är att vara danslärare och leda en grupp ensam.
 
Om jag inte blir huvudinstruktör kommer jag självklart inte bli ledsen, jag är jättenöjd med att vara assisterande instruktör och jag tycker det är roligt att ha en medarbetare. Men jag skulle vilja ha klasser själv med de mindre barnen 2-3 år och 6-8 åringarna på Funkykidz. Jag blev mycket glad och ska fira lite med mina kompisar ikväll om allt går enligt planerna ;)
 
 
 
 
 


SHINee Why So Serious?
Publicerat den

 
Bara en liten fråga till SM. Varför kan ni inte vänta tills Jonghyun har återhämtat sig från sin näsoperation efter hans olycka? Jag menar, är det verkligen viktigare att komma ut med en musikvideo utan en medlem och få in pengar mycket snabbare än att hela gruppen är tillsammans? Ni skulle garanterat tjäna mer pengar om hela gruppen var tillsammans i en musikvideo....
 
Förutom det: allt är perfekt! Låten, dansen, the outfits... allt kommer bli helt underbart när musikvideon släpps! Och Minho dödar mig med hans perfektion ♥