Skaffat mig glasögon
Publicerat den

Eller nja, inte riktigt ännu. Var hos optikern idag med min mor och jag kollade min syn och vi bestämde oss för att skaffa ett par glasögon till mig. Mitt synfel är inte stort men om jag skaffar glasögon kan jag ju iallafall se lite bättre på långt håll och när jag tittar på tv osv. Det blev ett par svarta glasögon som inte är "fyrkantiga" om ni vet vad jag menar. Glasögonen kommer om ca 7-10 dagar och då jag jag ta kort på dem och lägga upp på bloggen! :)
 
Förutom det så träffade jag min nya engelska lärare för första gången idag på terminen. Eftersom jag har varit sjuk osv så har jag aldrig träffat henne men enligt mig så verkar hon väldigt speciell hehe. Nu ska jag försöka göra klart min läxa tills imorgon och med detta lämnar jag er med en gif på Kai från EXO!
 
Hur kan du vara 18 år? xD


Upptagen vecka
Publicerat den

Hejsan! Det var ett tag sedan jag skrev något här så jag tänkte göra en lite uppdatering. Jag har gått i skolan som vanligt, har äntligen fått steppa i skolan som jag tycker är väldigt roligt! Stepphar alltid varit för mig en coll dansstil men som jag aldrig har tänkt mig att prova, men nu har vi fått chansen i tre veckor i skolan och jag kan säga att det är väldigt roligt och jag har väldigt mycket träningsverk i mina muskler i benen och fötterna haha :) Förutom det har jag varit på ett nattligt besök på Astid Lindgrens Barnsjukhus, haft öppet hus igår och varit på en workshop idag inför den komande terminen med mitt jobb. Öppet hus var trevligt, det kom inte så väldigt många men det var kul att dansa iallafall. Efteråt gick jag och mamma och shoppade lite, fick med mig hem bland annat två par jeans och en skjorta.
 
Dagens workshop låg ute i Bosön. Helt ute i ingenstanns. Det tog sin lilla tid att komma dit men när vi väl kom dit så gick vi igenom alla danser till programmet och pratade om eventuella frågor med mera. Imorgon är det måndag och vi har den sista stepplektionen då om jag inte minns fel och min kära vän fyller också år då! :) På tisdag ska jag på ett möte med Funkykidz igen och ska troligen stanna kvar i stan och äta middag med min klasskompis som också jobbar där sedan åker vi vidare till mötet. ^^
 
Förutom detta har jag också en del läxor i naturkunskap som jag verkligen ska kämpa mig igenom och försöka hinna klart innan nästa vecka är slut.
Den nya skjortan och ett halsband som mamma köpte till mig förut, gissa om jag blev rädd när jag såg den på sängen...


B.A.P, Best Absolute Perfect♥
Publicerat den

Så! Nu tänkte jag ha en liten sammanfattning om bandet B.A.P eller Best Absolute Perfect som det står för. De gjorde sin debut 2012 i Februari med Warrior. Och enligt mig är en superbra låt som kommer för alltid ligga högt på min lista med många faktorer som anledning. Att börja sin debut med en bad ass låt och komma ur det gulliga konceptet som många grupper kör med intresserar mig starkt. Det ska vara maskulint, hårt, imponerande rapdelar, avancerad dans, snygga kläder och så vidare. Och den här låten och musikvideon har verkligen allt. Medlemmarna består av 6 stycken killar som heter JongGuk 22 år och är ledare och main rapper, HimChan som också är 22 år och är rappare och sjunger, DaeHyun som är 19 och är main vocalist, JungJae är 18 och är lead vocalist, JungUp är 17 och är lead dancer och vocalist och sedan har vi Zelo som är 16 och är lead dancer, lead rapper och helt enkelt är yngst. Han var också den som jag fastnande för och är väldigt glatt förvånad över att han är så duktig när han är så ung. Han slog något slags rekord förut med att kunna säga flest stavelser på 2 sekunder eller vad det var i deras sång. Rekordet var 16 tror jag och han hade 22 eller något. Orkar inte leta upp var det stog men något sånt var det vilket är bra gjort! Men här kommer Warrior så ni kan få se den!
 
Deras nästa musikvideo fastnade inte lika bra på mig och har fortfarande inte gjort det heller. De har ju det maskulina och coola temat kvar men det är något med låten som gör att jag inte riktigt hänger med, den är inte dålig men den var helt enkelt intemin smak. Himchans röst skrämmer mig också lite som Chanyeol i EXO-K. Han har en röst som inte ser ut att passa ihop med hans kropp haha :) Men det är också charmigt. Här kommer musikvideon och nni får väl bedömma själva vad ni tycker, inte min favorit men helt okej.
 
Nästa musikvideo tog det faktiskt ett tag för mig innan jag hens tittade på den. Trodde nog ärligt talat att den inte skulle passa min smak på grund av den senaste musikvideon men tillslut tog jag tag i problemet och tittade på den och jag tycker verkligen om låten! Den har en sån kännsla som man kasnke måste ta in och smälta men den blir bara bättre och bättre enligt mig. Himchan ba' kör i sin röda och blåa kostym liksom ;) I deras dancebreak älskade jag Jongups bakotvolt, det kom lite oväntat första gången jag såg videon :) Men dansen, låten och kläderna får mycket bra poäng! ;)
 
Crash är en helt underbar låt och är väldigt anorlunda mot deras hårda och tuffa koncept hittills, men jag gillar det! Det blev ingen riktigt musikvideo vilket kanske är både bra och dåligt men i det här fallet bra för man fick se vad de gör "behind the scenes" och det tycker jag är spännande! I huvudsak en bra låt och en liten förändrig mot allt annat :) Tyvärr går den inte att bädda in så jag kan lägga upp den här men länken kommer nu!
http://www.youtube.com/watch?v=omu0-hvXuhs&feature=share&list=PLBFBC18E5344FADF4
 
Ah, fast nä... Låten är väl helt okej men jag tycker ärligt talat inte om videon lika mycket. Det blev inte rätt x( Att JongGuk blir påkörd av en bil, får en svans, stalkar en tjej, förstör för alla andra och dör sen. vad hände där liksom?
JADÅ, NU BÖRJAR NI FÅ TILL DET IGEN! Rain Sound är heeelt underbar och texten har en väldigt djup mening som man kollar upp översättningen. Jag älskar att det ligger ganska mycket fokus i rappdelarna i en sån här typ av låt som är endå ganska lugn men har endå ett tempo som passar bra till gruppen. Eftersom jag älskar rapp så tycker ju jag självklart om det och Zelos rappdel är helt otrolig. Först låter han så vuxen och väldigt lugn men sen kommer ha tillbaka till hans stil xD Man ska inte förstöra Zelo's stil tycker jag, det passar honom för bra. Videon är också väldigt bra och att regnet är grönt är lite spännande. Från Warriors till sensetive guys. I love it!♥
 
 
Jag borde nog göra fler såna här slags sammanfattningar på band som jag tycker om. Dock kanske nyare band så jag slipper få till flera års av musikvideor och historia. Även på denna korta tid har B.A.P fått till många musikvideos och jag kan inte förstå hur de orkar med allt. Men om man har en dröm ska man väl alltid följa den eller? Även om det betyder att de upp sitt vardagliga liv för det.