#5YearsWithSHINee
Publicerat den

5 år har gått sedan deras debut. Tänk att på 5 år har de hunnit med så mycket och fått så många fans över hela världen. Alla i gruppen har verkligen utvecklats och blivit så mycket duktigare och vissa har även provat att vara med i en dramaserie och musikaler. Att de får prova nya saker och hitta nya tallanger gör mig lycklig men att de också utvecklas tillsammans och är så pass nära varrandra som de är. Ingen har gjort millitärtjänst ännu i SHINee och jag fruktar den dagen då alla måste iväg.
 
Nej, nu är vi possitiva! Jag skriver som Onew gjorde. 5 underbara år och 5000 till!
 
 
 
 


Plannerad sommar
Publicerat den

När jag tänker efter så har jag aldrig haft några noggranna planer på ett lov, speciellt inte sommarlov. Det jag brukar göra är att bara stanna hemma, umgås med vänner och familj och förra året han jag med både grönan och skansen. Jag har inte fått något sommarjobb förut under ett sommarlov men nu har jag fått ett sommarjobb i tre veckor. Det känns väldigt roligt och jag kommer vistas mer ute då istället för att sitta inne framför min älskade dator ;)
 
En annan okan jag och mina vänner har typ kommit fram till lite halvt är att åka på en litem minisemester i nedre delen av Sverige. Till Göteborg för att vara exakt och ha det mysigt o gå på liseberg kanske. Men den planen är inte färdiglaggd men det skulle vara väldigt roligt att åka bort med sina vänner under sommaren! :)
 
Har inte mycket mer att berätta just nu, eller tid för den delen. Mycket läxor som ska lämnas in innan betygen sätts, dansträningar i skolan och på HoS, showerna börjar närma sig och jag kan inte vissa danser till 100%, men lite press ska man ju ha annars är det inte kul ;) Stress, stress, stress...


Helg :)
Publicerat den

Helgen är här och jag har inget mer jobb framför mig med danslärarjobbet, showen för den här terminen är slut och jag får mer ledighet! På söndag ska jag dansa på House of Shapes och det är även sista lektionstillfället för sedan har vi showgenrep. Jag kommer tyvärr inte kunna vara med på en av två möjliga shower på house of shapes för jag har show i skolan på kvällen och det är omöjligt att hinna till nästa.
 
Snart ska jag titta på NCIS och göra klart en uppgist som ska lämnas in idag. Har inte mer att säga idag tyvärr ;)