Applause!
Publicerat den

Helgens dansshower på house of shapes är avklarade. Hada totalt 5 shower och det var verkligen superkul som alltid :) Jag dansade två jazzfunk nummer fast favoriten var nog Applause som Christopher har koreograferat ^^ På onsdag ska jag på audition till den förberedande danslinjen på HoS med en annan tjej som jag dansar med. HoS har jättemånga olika linjer för åldrar och förmåga men jag tänkte att det skulle vara smart att börja med den här linjen och sen förmodligen söka till Åk 1 året efter. Jag tycker att det skulle nog kännsa lite skönare att veta på ett ungefär vad som väntar i Åk 1 om jag kör förberedande först. Plus att jag känner mest människor i FB som ska fortsätta på den linjen. Så det kan vara kul också att umgås och lära känna dom lite mer.
 
Idag däremor gjorde jag ett stort misstag. Hela helgen har jag bara tänkt på dans så jag glömde helt bort en tid på sös som jag hade idag vid 10.30. När jag vaknade vid 9 så kom jag på det på något magiskt sätt och ringde dit och sa att jag hade försovit mig. Känndes jättedumt verkligen men det var nog bättre att ringa och förklara varför helt enkelt haha. Fick en ny tid vid 15.00 så allt ordnade sig endå :).
 
 
Jag är personen som visar hela magen haha C:


Två backflips idag!
Publicerat den

Var i Vallentuna idag med två fina parkour kompisar. Jag tvingade dem dit för att gå med mig på någon slags Japan Loppis med en massa roligt. Imellan detta så parkourade vi lite och jag var tvungen att göra minst en backflip. Hade lovat det i onsdags när vi sågs och jag frågade om de ville med. Så ett löfte måste hållas! Det var nog det läskigaste jag har gjort i hela mitt liv och jag bröt typ ihop flertal gånger. Men jag är stolt, jag klarade faktiskt av TVÅ stycken! Inte helt perfekta alls och jag fick hjälp av två killar men jag lyckades! Fy fan vad jag är glad asså :)
 
På eftermiddagen åkte jag hem till en kompis och åt lite mysmiddag och tittade på en film. Var ett tag sen jag såg henne även fast vi bor nära varran xD Men det är mysigt att bara spontanträffas och hitta på något liksom ;) Denna dagen resulterade då med att jag itne gjorde några som helst läxor som jag igentligen skulle behövt haha. Men nu tänkte jag sitta en stund och skriva lite dansläxor sen ska jag fortsätta med det imorgon med endast en paus för att åka iväg och dansa sen ska jag fortsätta igen. Måste bli klar med två dansuppgifter innan söndagens slut! :D Lite stress kanske, men dans är jag bra på så det här ska nog funka ganska bra ^^
 
 


Pluggisdag med Emelie
Publicerat den

Har precis varit och lämnat Emelie vid bussen i brottby. Hon kom hit vid 11 så gick vi in på ica och köpte äppelmunkar och fanta, sen gick vi hem till mig och pluggade som fan! Vi han med en massa uppgifter och jag är snart klarmed alla rester. Vi lagade lunch vid halv ett och sen fortsatte plugga. Känner mig fan stolt nu, har aldrig kunnat fokusera så här länge förut. Men mot slutet blev vi väldigt trötta hehe. Men jag ska trotsa detta och fortsätta plugga. Ska skriva lite på köruppgiften och lämna in den sen ska jag titta på ett avsnitt på Shugo Chara och sen skriva hemprovet i kulturhistoria. Sen är jag klar med hela den kursen, fy vad jag har kämpat det det där. Men ska fortsätta nu, så vi hörs senare! :)