"Kom nu lat-hund!" (Bara Elin förstår xD)
Publicerat den

Men hej! Det var ett tag sen jag skrev. Har varit lite nere de sista dagarna så har inte haft ork eller lust att blogga. Tänkte bara ge er en snabb update om hur livet är. Skolan rullar på, slutproduktionen i dans och mitt gymnasiearbete går bara bra och vi ska ha genrep nästa vecka för mitt gymnasiearbete. Allt känns väldigt bra och tänk att allt snart är över, känns så kul men endå ledsamt när man inser att alla fina människor kommer jag inte träffa lika ofta. Idag hade jag träning med en person, fast det skulle varit två. En tjej blev sjuk så hon kunde inte komma. Men imorgon kommer två stycken till ^^
 
Har varit jätteseg idag i skolan. Hade huvudvärk och var så himla trött. Efter dansträningen så åkte jag direkt hem och kastade mig i soffan och har legat framför tv:n till 21.00. Det är en sån dag helt enkelt. Ska fortsätta med min latdag, kanske försöka sno lite chips hehe ;). Missade även att gå på löpbandet i helgen för jag var nere med humöret, men sakta med säkert går humöret upp! Så jag ska minsann hinna gå 2 timmar denna vecka :).
 
På senaste tiden har jag blivit intresserad av JYP's nya pojkband GOT7 och deras album är helt fantastiskt! Här har ni hela albumet att lyssna på. Ha en fortsatt trevlig kväll! ;)
 
 


Hur uttalar man archaeologist
Publicerat den

Det har varit mitt mål för hela kvällen och jag har ännu inte lyckats. Håller på att göra en engelska läxa där man skulle hitta en vetenskaplig artiktel och skriva lite om den och där kommer detta fina ord in. Vi ska dock lämna in den skriftligt men senasre skulle vi bara säga lite kort om vad artikeln handlar om och jag tänker att det vore ju bra om jag kunde uttala ordet tills dess, men det tar vi då! Kan ju vara bra och skriva klart skiten först. Jag är så himla seg på att göra läxor och det tar alltid sån tid för mig att göra klart allting. Jag började vid 8 och är ännu inte klar. Dyssebarn! (haha mitt fina ord xD)
 
Bortsätt från detta så har det varit förstörelse i vår danssal i skolan. Spegeln är trasig, högtalarna brusar för det har varit för högt ljud och våra stolar till vårshowen är trasiga några av den iaf. Men nu är det anmält iaf och lärarna letar för fullt för att hitta vem eller vilka som har gjort detta. Och de kollar igenom övervakningskamerorna. Jag var inte riktigt glad idag haha. Fick värsta utbrottet för det och lite annat hehe.
 
 


Around the world
Publicerat den

Ja, jag har väl inte så mycket att säga om mig helg. har mest varit på mitt rum (jättesocial ja vet xD) och koreograferat inför mitt projektarbete. Letade efter annourlunda hopp vi kunde ha med i den sista dansen som jag inte har lärt mig. I tvåan fokuserade vi mycket på hopp och jag tänkte använda ett sånt hopp men ångrade mig sen och ville hitta ett nytt hopp som är svårare så jag kan visa att jag har avancerat mig liksom ;). Det hoppet vi ska kanske ge oss på är "around the world". Har har personligen inte gjort det förut men om man övar och sätter tekniken så ska det nog gå. Det enda vi får göra är att hoppas på att jag och två andra tjejers huvuden inte slår ner i marken haha xD.
 
Som nyårslöfte har jag lovat att ge mig på vårat löpband en timme i veckan och hittills har det gått bra och snart ska jag traska mig iväg tre meter till nästa rum och gå lite! ^.^ Väntar bara på att mobilen ska laddas klart så jag kan lyssna på musik. Jag tycker att det är ett lagom bra löfte för mig som absolut HATAR att gymma, springa och träna alla andra sporter förutom dans (och numera parkour). Börjar seriöst få ett stort intresse för parkour, det är så jävla kul och speciellt när jag klarar av saker jag inte visste att jag ens kunde och som ska ta flera månader att lära sig men här kommer jag liksom, fucking superstar, och klarar av allt! Eller ja, inte allt kanske men mycket!
 
Nu ska jag ta på mig träningsskorna, vi hörs! :)