28 december
Publicerat den

Min jul var mycket trevlig, vi firade jul hemma och sedan hos min moster med hela släkten. Tittade på kalle anka, åt julmat, öppnade presenter. Inte mer märkvärdig än vad eran jul var. Men jag fick några underbara presenter bla: ascoola jeans, biokort och en hemlig present av mina två systrar. Det går då ut på att vi ska åka till en hemlig destination i januari och göra något, vilket ska bli otroligt spännande men samtidigt så hatar jag det för jag blir så himla nyfiken! ;) 
 
Förutom julfirandet så har jag varit hemma och njutit av lovet! Efter några händelser i skolan så längtade jag verkligen till lovet och det känns verkligen superhärligt med lov just nu. Jag har varit med både familj och vänner, speciellt mina gamla vänner. Det känns verkligen så synd att man inte har tid att prata med dem så mycket som jag önskar, men ni betyder lika mycket för mig fortfarande! Och Elin, hoppas du gillade din present verkligen fy fan vad Alice och jag letade presenter och så såg jag örhängerna och tänkte genast att de skulle passa dig :) Men som jag sa, det passar inte alla årstider ;)
 
Imorgon ska jag passa min systerson, hänga i vallentuna och kanske klippa mig. Vi får se vad dagen har att erbjuda :D Hoppas ni alla hade en trevlig jul, godnatt!
jag och Elin i 9:an <3 haha var blond dååååå ;)


23 December ♥
Publicerat den

Skrattanfall ;)
 
Nej, men det jag igentligen ville säga var GOD JUL! Idag kommer mina systrar hit och de ska sova över här och spendera julen med oss :)
Om ni undrar varför jag har två toffsar och ser ut som en 5 åring idag så har jag verkligen ingen aning xD Hade väl lite tråkigt imorse c:


kpop visit
Publicerat den

Ja, rent tekniskt så har vi lov redan. Alla lektioner är slut och det är avslutning imorgon som jag inte tänker gå på haha. Men det är inte över riktigt än! Jag har fortfarande 2 inlämningar jag ska hinna göra klart innan veckan är över. Dansläxan är jag snart klar med men no grejen kommer det nog bli lite problem med hehe, jag har nämligen slarvat bort pappret och min kära lärare VÄGRAR att göra ett fronterrum så det finns ingen chans att jag kan få tag i ett nytt papper och när hon delade ut uppgiften så sa hon att det var det enda exemplaret vi fick. Vilket gör där här lite besvärligt för mig, men det fixar sig nog någon gång haha :D
 
Måste bara berätta om ett kpop band som ska komma tillsverige 2013 i mars! A-PRINCE!!!!!! För att vara ärlig så jag inte lyssnat på dem så mycket,men vad fan gör det? DET ÄR SVERIGES FÖRSTA BESÖK AV EN KPOP GRUPP OCH KLART SOM FAN ATT JAG SKA DIT OM DOM SKA TILL TYROL PÅ GRÖNAN!!!
 
Tagga med lite kpop musik!
SMTOWN music