EXO - Growl MV
Publicerat den

 
 
Inte nog med att hela musikvideon är gjord på en tagning vilket är ascoolt, och man ser hela dansen, och alla är skitsnygga, så ska det komma en till version av Growl som jag har förstått. Den dagen kommer jag inte kunna vara kontaktbar bcuz OVARIES!!!! ASDFGKLSHSKHFJKSHAHK


Dance practice for Pride
Publicerat den

Första dagen av dansrep är nu över till pride paraden. Vi han lära oss tre koreografier idag och imorgon är det mer genrep. Det var så roligt och den energin man får när alla dansar är fantastisk. ganska många människor kom och var med på genre idag så man svettades inte lite heller haha ^^. Hursomhelst så är jag jätteglad att jag valde att vara med då det här, sjuk eller inte, nu kör vi!
 
Föresten så kommer jag uppträda tillsammans med alla dansare för ungefär en halv miljon människor. Det gör mig bara ännu mer taggad!!
 


Badass haicut
Publicerat den

Yes, här sitter jag med en badass haircut. Väntar bara på att mamma ska bli klar. Men ärligt, mitt hår är så sjukt snyggt! Jag har rakat av hår i nacken och vid sidorna. Känner mig som en sån där tuff brud nu haha! Jag kommer lägga upp en bild kanske imorgon.

För övrigt så blev min dejt med Alice inställd idag men det gjorde inte så mycket. Jag fixade lite mer designgrejer idag själv och sedan träffade jag två andra kompisar och vi köpte glass jag o lollo medans elin (nytrig som hon är) köpte ett äpple! xD Vi tittade på Pitch Perfect också. Den såg jag faktiskt på bio och den är superbra! Nu hoppas jag bara på att mamma kan bli klar snabbt för jag börjar bli trött haha!