New room
Publicerat den

Rummet är äntligen klart! Syster och jag tog bort förra sängen och möblerade om för den nya sängen och allt gick som planerat :D Så könt med en större och bekvämare säng. Nu inväntar jag till lönen och förhoppningsvis kan jag köpa större lakan, täcke, kuddar osv till sängen. Ser ganska konstigt med ett täcke för en ensamsäng haha. Ska smästäda lite på rummet så det ser lite snyggare ut och ringa sista samtalet inför jobb på fredag. Sen har jag inte så mycket mer på mitt schema idag. Men måste kanska planera vad jag ska ha med mig för lunch inför jobb imorgon. 
 
Det var väl de jag hade att bjuda på idag. Nu ska jag och mikey (mitt gosedjur från tmnt xD) städa och äta choklad. Vi hörs!
 


A bed of two
Publicerat den

Det händer saker. Jag hade min första jobbdag och det var minst sagt intressant, lite svårigheter, missförstånd osv men fantastiskt kul! Fick även min kusins säng som är en 160 säng. Fatta vad skönt. Jag som äskar space och ensamhet ska njuta av att virvla omkring i sömnen i en skön madrass och utan "stängel" som min nuvarande säng har haha. Lite möblering på mitt rum ska ske på onsdag och imorgon kommer städningen och planeringen. 
 
På tal om ingenting så måste ni bara lyssna på Imagine Dragons skiva "Smoke + Mirrors" Brukar ha små moments när jag lyssnar sönder ett band/artist när kpopvärlden inte erbjuder något nytt och spännande. Dock är Amber's Shake that brass väldigt awesome, so check that out! :) 
 
På senaste tiden har jag tänkt mycket på intressen, eller saker man är intresserad av men kanske inte vanligtvis vet mycket om eller pysslar med alls. Några exempel för mig som jag tycker är otroligt intressant av absolut ingen anledning alls är tex: 
Sjukhus (och alla möjliga yrken som finns)
dinosaurier (cuz why not)
bilar (intresset blev större efter fast filmerna)
inredning
 
Jag skulle också bara vilja uttrycka att jag aldrig kommer se fifty shades of grey för en miljon olika anledningar (på tal om ingenting liksom) samt cirkeln. Tyvärr alltså. Har en massa vänner som gillar fifty shades of grey och ett stort nej på den, jag kommer vägra den så länge jag lever. Cirkeln har jag nästan enbart svårt med för att den är svensk. Nu vill jag inte framstå som en människa som hatar svenska filmer, men det är nog så jag måste formulera mig, men endå inte? Jag stör mig på svenskan i allmänhet. Så tanken på att se en svensk film stör mig enormt. Tycker det är tillräckligt jobbigt att titta på våra klassiker av Astrid Lindgren enbart för att det är svenska. Om det vore en tecknad film hade det absolut inte varit några problem. 
 
Detta känndes lite random. Vädligt konstigt inlägg. Men ärligt så finns det kanske inte att bjuda på. 


Gröna Lund Intervju
Publicerat den

Igår var jag på intervju på gröna lund och tänkte nu förklara lite vad man gjorde på gruppintervjun.
 
Det började med att man blev indelad i olika grupper beroende på vad man önskade att arbeta med och så stod vi och minglade, drack kaffe och fick bullar. Riktigt mysigt faktiskt! Sedan fick vi en presentation om gröna lund och såg på en introduktionsfilm på alla parker som ingår genom att titta på en film. Efter det började gruppintervjun. Vi var 10 personer i min grupp och vi skulle presentera oss och vi gjorde en massa roliga lekar och övningar. Det kändes nästan inte som en intervju, det var väldigt roligt! Vi ritade, diskuterade och hade bara väldigt roligt. Självklart var det seriöst också. I slutet fick vi berätta varför vi ville jobba där och vad vår största utmaning kommer bli. Många i min grupp valde sin scenskräck men det kunde jag inte riktigt välja kände jag haha. Jag trivs som fisken i vattnet på en scen. 
 
Intervjun var lyckad tyckte jag och vi fick prata lite enskillt innan vi fick gå hem och sammanlagt tog det ca 3 timmar och jag lovar att det knappt känndes att man var där en timme. Allt gick så fort och man hade så roligt. Det är ca 15000 som söker till gröna lund varje år och det är strax över 1000 som får jobb så jag är väldigt glad att jag kom såhär långt iaf! Nu är det bara att vänta, innom fyra veckor så får man reda på om man har fått jobbet eller inte. 
 
Mina tre val som jag ville jobba med var:
Attraktion Familj (alltså de i man ser direkt när man kommer in)
Butik/Foto (där man köper foton och tar hand om tryckerier)
Spel (stå vid olika spel helt enkelt)
 
Nu hoppas jag bara på det bästa!