Snön är farlig
Publicerat den

Har vurpat idag 2 gånger på gund av snön. En gång när jag var på väg hem från skolan i en nedförsbacke, rakt ner på ryggen och en gång till när jag klev av bussen. Det var en massa snö där som jag trodde att det var en trotoar under men icke, så jag trampade rakt på den och fastnade lite. Inte så bra. Visst, snön är vacker och det blir jul blablabla... men ni kan inte förneka att den är farlig.
 
Hade två prov idag i skolan, eller snarare ett eftersom jag misslyckades att faktiskt komma i tid tills det andra provet. Men den historian drar vi en annan gång kanske aldrig. Och ikväll ska jag vara barnvakt hos mina grannar, ska sova över där eftersom deras föräldrar ska vara borta och kommerhem dagen efter, men det ska bli mysigt. Deras barn är så söta! :)
 
Blev ingen lång och filosofisk text som det var menat att bli men det här får räcka. Asian MAMA awards har också varit idag, men det gör jag ett inlägg om imorgon om jag hinner. Så många awesome artister vann priser och jag är så lycklig! <3
 


gomiddag
Publicerat den

Vi har haft historia och dnasprov idag. Så sjukt jobbigt, men nu är det över! Jag skrev ungefär 8 sidor när vi skrev dansprovet om den moderna dansen, min arm var helt död efter haha ;) Sedan hade vi ju också historiaprov. Det var så invecklade frågor så jag sitter där och säer om frågorna gång på gång och hoppas att jag ska förstå vad jag igentligen vill genom att skriva en sådan lång formulerad fråga. Men det visade sig senare att vi fick använda våran historiabok för att leta reda på svaren. Självklart hade jag inte med mig boken, för vad ska jag med den till när jag skriver prov? Så jag fick låna en bok och leta mig igenom alla svar. Jag satt ju där då hela historia lektionen och naturkunskapslektionen. Jag missade dock inget allarligt på naturkunskapen enligt mig. De höll på att labba, jag har aldrig riktigt förstått meningen med det heller och jag skulle med stor säkerthet kunna bränna upp hela stället för att jag har ingen aning om vad jag håller på med. Dock hade de stiliga vita rockar som på film, det var lite roligt.
 
När jag kom hem hade mamma fått för sig att laga mat från något gamalt recept som hon brukade göra när vi var små. Minns dock inte detta men jag tror henne. Hon stog där och lagade någon slags kycklinggryta med lök och äpplen. Mycket spännande val att ha i äpplen i grytan liksom. Men man ska inte dömma förens man har smakat! Det var jättegott faktiskt och hoppas hon gör detta igen, har aldrig smakat det förut (vad jag kommer ihåg) så vi hoppas på fler gånger!
 
 


gymnasiemässan är över
Publicerat den

Min klass uppträdde från torsdag till lördag och jag tyckte det gick helt okej för min del förutom mitt misstag i fredags. blev ganska arg och ledsen över det men vad är gjort är gjort och jag kan inte ändra på det. den nya veckan är nu på väg med en massa prov och dans redovisning. vi får väl se hur det går. men vi hörs ;-)