Birthdays
Publicerat den

Att ha två kompisar som fyller år dagen efter varrandra kan vara riktigt kul, men det är inte lika kul när de är lika gamla och fyller 18 år detta år. Att köpa presenter har alltid varit roligt, lite svårt beroende på vilken person jag ska köpa till, men alltid roligt. Men det är lite extra svårt att fundera ut vad man ska köpa i 18 års present till sina vänner man har lärt känna sen grundskolan.  I love you guys, but you both are difficult people ;)
 
På tal om ingenting så såg jag en dokumentär på tv:n nyss och det handlade om den koreanska musikindustrin. Deras skolor, utbildning, tävlingar och hur livet ser ut efter att man har gått klart en utbildning. De visade också hur det såg ut på det koreanska universitetet K-Arts där jag skulle vilja gå efter gymnasiet. Och ärligt talat blev jag bara mer sugen på att gå där efter att ha sett lokalerna och hur målmedvetna alla elever och lärare är. Det finns andra universitet jag är intresserad av i Korea men K-Arts ligger på första plats! ;) Tyärr fick man inte se något inslag med dans för dokumentären fokuserade på instrumentala musik. Men det var väldigt intressant att se! :)
 
K-Arts byggnaden.


Happy Camp Preview
Publicerat den

 
Happy Camp har blivit en favorit av de kinesiska programen som finns. Artister kommer dit och uppträder, gör lekar och pratar om allt möjligt. Jag älskar speciellt programledarna! De är så sjukt roliga och frågar alltid så roliga saker haha! ♥ EXO har varit där förut när de gjorde promotions för MAMA albumet och nu är de alla tillbaka och har medverkat i ett nytt avsnitt med Happy Camp. De har inte sänds ännu, men här är en preview!  :D


Wira Spelen
Publicerat den

Förutom att rensa igenom ca 800 bilder från gårdagens konsär på gröna lund med the script så har jag åkt iväg till Wira Spelen där tre av mina kompisar är med som statister. Förra året var de också med och då tog jag med min mormor och tittade på genrepet, och samma sak hände i år igen! ♥ Jag fick biljetter av en av mina kompisar för två personer så jag tog med mig mormor igen som förra året och det märks verkligen att hon tycker det är roligt.
 
Vi kom dit ca en timme tidigare och tittade runt i deras små "butiker" och små hus med gamla arbetarsaker i, köpte glass och tog kort på den fina omgivningen. Jag tog tyvärr inga bilder med min mobil, fick låna Alice kamera så det blev en massa bilder på den istället haha! :) Årets föreställning måste jag säga var bättre än förra årets. De hade ändrat i några delar, det var mer dans (hurra!), mycket sång och det gjorde föreställningen mycket mer rolig eftersom det var mer musikaliskt än förra året. Tack så mycket till Alice föresten för att jag fick biljetter av dig. Hoppas ni får roligt i resten av alla föreställningar ni ska framföra, ni är bäst! :) ♥