Planera planera...
Publicerat den

Nu går det i en rusande fart med projektarbetet, auditions imorgon, fredag och nästa vecka. Så denna vecka blir det mer dans än vanligt och jag ska iväg till min tandläkare under dagen och få tillbaka min nya bettskena. Som jag har saknat den där plastbiten jag har på tänkerna om nätterna haha. Jag har överlevt utan den i två veckor och det ska bli spännade att få tillbaka den, min käke kommer inte vänja sig i början tror jag eftersom den kommer vara större och jag kommer verkligen inte kunna stänga munen när jag sover, vilket jag kommer störa mig på i all evighet. Men vad gör man inte för att lindra sina besvär...
 
På onsdag däremot är jag ledig och då ska jag åkte på Norrtälje marknad med min mormor och moster, myyyyyys. Jag har nämligen inte tid att gå på rimbomarknad på torsdag eftersom jag har dans på eftermiddagen. :)
 
I have alot of feens for Chen for the last couple of months with the "Wolf" and "Growl" era...


sasaeng fans...
Publicerat den

Ännu en gång har dessa galna EXO fans gjort något hemskt. Beakhyuns bror gufte sig nyligen och EXO blev inbjudna till bröllpet och de skulle även sjunga en sång där. Men på något sätt så kom en massa sasaengfans in och förstörde nästan allt. De var galna och letade efter Baekhyun, tog bilder och ställde sig på stolarna där gärsterna skulle sitta bara för att ta kort. Och det hemskaste är att de tycker det är roligt och "gulligt" att se Baekhyun arg. Han gick omkring och bad om förlåtelse för allt till gästerna, hans bror och bruden. Men det blev inte bättre.
 
Jag förstår att du tycker om exo, att du vill vara nära dem hela tiden. Men det finns något som heter privatliv. Det var Baekhyuns brors bröllop och ni har inget som helst tillstånd att vara där! Jag blir verkligen arg  på sånt här. Många av de vanligga och normala fansen försöker nu göra någon slags kampanj för att visa att de respekterar exo och inte vill störa deras privatliv och det tycker jag är jättegulligt. Detta är vad en sasaeng-fan skrev som kom in på bröllopet till exo's Baekhyun:
 

“Baekhyun-ah, I told you

Stop messing around, or we really don’t know what we’ll do next

Why do you think we went all the way there and caused a fuss?

Our puppy is so cute when he’s mad

But it’s time to tone down that personality isn’t it? You’re a public figure hehe

Try treating us like we’re insects one more time, we really don’t what we’ll do next time

And send your brother our congratulations on his wedding~”

 

 

Ni måste typ in på något psykhem allihihoppa. Ni älskar inte exo. Ni visar ingen kärlek och omtanke med det här. Jag kan nästan stå i talan för exo och säga att de hatar er.Korean Navy
Publicerat den

Idag efter jobbet var jag med min kompis och såg på några uppträdanden som the korean navy gjorde i gamla stan. Det var hur coolt som helst och de dansade också till gangnam style hahhaha. Det var kungfu, musik och sång. En av artisterna såg fruktansvärt lik Gary från Running Man.  Men det var det inte hihi. Tänkte lägga upp bilder och videos senare när jag har kollat igenom allt. Men en så länge kan ni få en bild på Gary haha!