Marvel
Publicerat den

Många känner mig som en extrem k-pop älskare, dansare och parkourare nuförtiden. MEN det ni kanske inte visste om mig är att jag är en extrem Marvel nörd. Marvel har gjort filmer och serier som Iron Man, The Avengers, Spiderman, Thor, X-Men m.fl. Jag har tittat på nästan alla filmer och serier när jag idag insåg att det finns nästan bara en sak kvar att göra: Läsa alla serietidningar.
 
Men om jag nu skulle läsa alla serietidningar som många har funnits sedan 60-talet så skulle det ta år för mig att hinna ta ikapp alla serier som har gjorts. Är det då värt att skrota runt på internet och hinna läsa ikapp allting? Svar ja, självklart är det så. Men den kampen får vila ett tag till. Först ska ALLA serier och filmer som hittills gjorts tittas klart på. Min absoluta favorit innom Marvel är X-men. Det är en härlig blandning av en massa mutanter och det finns alltid någon man tycker om lite extra. Min favorit är Kurt, även kallad Nightcrawler som har förmågan att teleportera sig. Vilket är så jävla coolt. Inte nog med att hans kraft är skitvool så är han också blå, vilket gör honom ännu coolare ;)
 
Nu har ni lite rolig fakta om mig och mitt stora intresse för Marvel. I stort sätt så älskar jag action och fantasy filmer och serier. När det inte bara är den klassiska romantiska komedin som mina vänner föredrar. Jag vill ha lite mer spänning och överaskningar! :)
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?