Första veckan
Publicerat den

Nu har första riktiga skolveckan tagit slut. Och det är väldigt intensivt måste jag säga. Även om det "bara" är en kurs så finns det en miljon saker att göra. Innan jag åker till skolan går jag igenom vad vi ska göra på lektionen som kommer och när jag kommer hem pluggar jag mer. Och jag känner mig faktiskt motiverad och glad att göra läxor. Jag som har haft extremt stora problem att göra läxor i gymnaiset så blev universitetets plugg lite enklare att ta sig igenom på något sätt, u feel me? ;)
 
Under 1400-talet så bestämde koreas dåvarande kung att göra ett nytt alfabete och utesluta alla kinesiska tecken och det var precis det han gjorde. Däremot tyckte han också att det skulle ta max 2 dagar för en människa att lära sig det nya koreanska alfabetet. Nu vet inte jag hur lång tid det tog för alla just då att lära sig alfabetet men inom denna vecka så kan jag nu stolt säga att jag kan hela det koreanska alfabetet!! Någonting som jag trodde skulle vara extremt krångligt (och i vissa tillfällen är) visade det sig att det inte var så komplicerat trots allt! :D
 
Något annat som är possitivt är att jag är mer avslappnad och pratar med folk mycket mer. Jag har skapat rutiner för läxor och när jag kan pausa. Denna helg ska spenderas lite åt läxor, chill och dans såklart! Denna gången med ragga och jazzfunk, kanske träffa en vän eller två också. Så livet rullar på ganska fint här. Hade dock en förjävlig huvudvärk natten tills idag och sov endast två timmar så jag är en aning trött, på bussen hem var jag nära på att somna xD Så nu ska jag titta på ett nytt avsnitt av en sjukt bra k-drama serie och sen sova.


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?